Leukste hoesjes voor de Samsung Galaxy S7

De Samsung Galaxy S7 is heel kwetsbaar en een hoesje is daarom niet overbodig. Maar welk hoesje is nou het leukst? Wij hebben een aantal van de leukste hoesjes voor je op een rij gezet.

HC bookcase voor de Samsung Galaxy S7 wallet cover

Deze bookcase leder wallet cover voor de Samsung Galaxy S7 is gemaakt van: luxe kwalitatief kunststof materiaal en het interieur is voorzien van een suéde achtige kunststof voering. Het hoesje heeft ook een apart vakje voor bijvoorbeeld creditcards of bankpasjes waarin u eventueel ook bonnetjes kwijt kunt.

Donkerblauw telefoonhoesje voor Samsung Galaxy S7 bookcase

Dit hoesje is perfect voor mensen die van echt leer houden. Het hoesje beschermt de Samsung Galaxy S7 tegen krassen en eventuele valschade. Het hoesje heeft een geïntegreerde behuizing aan de binnenkant waar je de Samsung Galaxy S7 in vast klikt, de front flip zorgt er voor dat het beeldscherm van de Samsung Galaxy S7 beschermd wordt tegen krassen en vuil van buitenaf.

Bloemen design TPU bookcase hoes voor Samsung Galaxy S7 wallet cover

Wanneer je van bloemen houdt is dit bloemendesign echt iets voor jou! Dit hoesje is gemaakt van kunststof en er zijn ruimtes aan gebracht voor het opbergen van pasjes. Met dit hoesje kan de telefoon ook horizontaal neergezet worden zodat je bijvoorbeeld een filmpje kunt kijken.Tevens is dit hoesje is ook voorzien van een kliksysteem. Verder heeft dit hoesje ook een flipcase waarmee de Samsung Galaxy S7 beschermt  wordt tegen krassen en vuil.

Zwart leder flip case voor de Samsung Galaxy S7 flipcover hoes

Dit hoesje is gemaakt van kwaliteit leder en beschikt over een kliksysteem. De front flip van dit hoesje zorgt ervoor dat de Samsung Galaxy S7 geen krassen en eventuele valschade oploopt. Dit hoesje is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

T-Case lederen pouch insteekhoesje zwart

Dit hoesje is de ideale bescherming voor je telefoon. Dit hoesje is luxe, elegant en erg fijn in gebruik. Bij dit hoesje kan je de telefoon in het hoesje steken en door middel van een praktisch koort de telefoon binnen een oogwenk uit het hoesje halen. Het hoesje en de telefoon worden bij elkaar gehouden door een magneet. De super zachte binnenkant van dit hoesje zorgt voor de optimale bescherming van jouw Samsung Galaxy S7.

Wij hebben nu een aantal hoesjes laten zien. Natuurlijk zijn er nog heel veel andere leuke hoesjes. Hopelijk heeft dit lijsje jou een beetje geholpen bij het kiezen van een telefoonhoesje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *